GOFORE x TPS

Asiakas

GOFORE

Year

2019 - 

KOKO SEURAN TREENIT.png

Mitä?

Olemme olleet mukana kehittämässä Goforen ja TPS:n välistä yhteistyötä vuodesta 2019. Monivuotisen yhteistyön lähtökohtana on ollut kaikkien osspuolien jatkuva halu kehittää yhteisöä palvelevaa, monipuolista ja ennakkoluulotonta sponsorointa.

Miksi?

Yhteistyön liiketoiminnallisena tavoitteena on olleet Goforen alueellisen tunnettuuden kasvattaminen.

Suorien Liiketoiminnalisten tavoitteiden lisäksi lisäksi yhteistyössä ollaan vahvasti pyritty jalkauttamaan Goforen arvoja osaksi toiminnalista yhteistyötä ja osoittamaan ketterän digitalisaation mahdollisuuksia osana kumppanuutta. 
 

Miten?

Osana yhteistyötä olemme toteuttaneet mm. seuraavat toteutukset: 

Positive Impact -konsepti: Goforen yhteisöllisyyteen nojaavien arvojen jalkauttaminen osaksi yhteistyötä tuotettiin P.I -konseptilla, joka on osa seurayhteisöä junioreista edustusjoukkueeseen asti.

Koko Seuran Treenit: Tuotimme Goforelle pandemia-ajan aktivaationa digitaalisen kokonaisuuden, jonka avulla sementoitiin Goforen rooli arvokkaana osana seurayhteisöä myös haastavina korona-aikoina. 

B2B -verkostot: Tuotimme ja konseptoimme osana kumppanuutta myös Goforen suoraan liiketoimintaa hyödyttäviä kumppanitapahtumia, kuten salibandyn MM -kisakatsomon, johon kutsuttiin Goforen kannalta kannalta keskeisimpiä kumppaneita ja asiakkaita.

Granny - räätälöity chatbot: Goforella oli tärkeää esitellä omaa digitaalisen murroksen asiantuntijarooliaan osana kumppanuutta. Ideoimme ja käsikirjoitimme salibandytilastoja ja seuran sisäpiiritietoja jakavan personoidun chatbotin Goforen jo olemassa olevien digitaalisten ratkaisujen perusteella.

Tulokset.

  • Gofore on integroitunut vahvasti osaksi TPS yhteisöä.

  • Tuotimme Granny sisällöillä yli kolme kertaa enemmän reagointeja kuin Goforen muut sisällöt kampanjan aikana-

  • Yhteistyön aikana on valittu yli 50 positiivista ilmapiiriä rakentavaa Positive Impact -pelaajaa.

  • Gofore x TPS live- tai etätapahtumat ovat tavoittaneet yli eri 250 henkilöä.