Acerca de

(c)

Markkinointiviihdettä tuntityönä

Ollaan hetki ihan rehellisiä.

Markkinointiviihteen täysipainoisen hyödyntämisenesteenä on useimmiten resurssit.

Ja vaikka budjetitkin ovat usein tiukkoja, niin melko usein tärkein puuttuva tekijä on aika ja mahdollisuus paneutua yhteistyökumppanuuden, vaikuttajan tai vaikkapa tapahtuman hyödyntämiseen.   

 

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden ottaa markkinointiviihteestään kaikki mahdollinen irti, ulkoistamalla ketterästi suunnittelua, toteutusta tai hallintaa tuntityönä meille! Autamme sinua yhdistämään sisällöt markkinointistrategiaan ja tuottamaan massasta erottuvia toteutuksia.

Mihin tuntityö sopii?

  • Markkinointiviihde on usein projektiluontoista ja resurssien tarve kausittaista. Me autamme sinua hektisten hetkien keskellä toteuttamaan suunnitelmasi.

  • Toteutamme tarvittaessa markkinointiviihdekokonaisuuksia aina strategiasta toteutuksen kautta raportointiin, mutta meiltä voit ostaa täsmätunteina palveuita.  Esimerkiksi yksittäisen kumppanuuden totetuskonseptin suunnittelu ei vie puolta päivää kauempaa!

 

  • Brändilähtöisten kumppanuuskonseptien kehittäminen voi joskus olla niin sanotusti pain in the ass, erityisesti jos sen joutuu tekemään yksin. Me autamme sinua löytämään keinot, joilla kumppanuudesta tai sisällöistä pumpataan kaikki irti.

  • Markkinointiviihde ei ole vain siistien toteutusten suunnittelua. Meille markkinointiviihteen liiketoiminnallinen hyödyntäminen on aina osa toteutuksia ja ymmärrämme, miten yrityksesi tavoitteet saavutetaan markkinointiviihteen avulla.

Miten homma toimii käytännössä?

 

1. Kerro missä mennään:

Sinulla voi olla tiedossa jo selkeä tarve tai sitten hatara kokemus siitä, että eihän tästä suosta yksin tarpomalla selviä.

 

2. Pohditaan yhdessä:

[Tämän on ilmaista] Käydään yhdessä läpi, missä voimme teitä auttaa ja millä tavoin. Ideoidaan ja sparraillaan. Lopuksi määritetään teille sopiva budjetti, ilman upsellia, cross-sellia tai muita ketunhäntiä. 

3. Let’s do it.

Strategia, sisältö, konsepti, video, sopimusneuvottelu, workshop tai  vaikkapa koulutus. Toteutustapoja on yhtäpaljon kuin erilaisia tavoitteita. Tärkeintä on, että tehdään yhdessä se, mistä ollaan sovittu.

 

4. Raportointi:

Jotta saadaan tehdä tulevaisuudessakin töitä yhdessä, niin ymmärrämme että työstä täytyy jäädä tuloksia käteen. Toimitamme aina raportin tehdystä työstä ja sen tuloksista.

[ESIMERKKEJÄ]

HALFTIME_edited.jpg

20H Kumppanuudet kuntoon

Sisältää:

  • Nykytilannekartoitus

  • 2 x Workshop & sparrailu 

  • Tavoitteiden ja mittareiden asettaminen 

  • Kumppanuuskriteeristöjen laatiminen 

  • 3 x Kumppanuuskonseptit

TUNTIHINTA

120 € + ALV.

TUNTIHINTA

120 € + ALV.

MISSÄ KAIKESSA VOIMME MM. AUTTAA:

CB9A9606_edited.jpg

Aleksi Rannikko

045 675 9139

aleksi.rannikko@aboe.fi

Oscar Hämäläinen

044 509 5607

oscar.hamalainen@aboe.fi