CB9A9678_edited.jpg

Me olemme Aboe.

Aboen missiona on luoda unohtumatonta markkinointiviihdettä ja tehdä yrityksistä kiinnostavampia toteutus ja sisältö kerrallaan.

 

Meille yhteistyökumppanuudet, tapahtumat, vaikuttajamarkkinointi, sisällöt ja elämykset ovat työkaluja, joilla teemme brändeistä ainutlaatuisia.

CB9A9600_edited.jpg

OSCAR HÄMÄLÄINEN

  • LinkedIn

Oscar Hämäläinen on modernin sponsoroinnin asiantuntija. Hän näkee sponsoroinnin markkinointiviestinnän vaikuttavimpana keinona, jossa yhdistetään liiketoimintalähtöinen ja luova ajattelu.

Hänen osaamiseensa kuuluu sponsoroinnin tuotteistaminen, konseptointi ja myynti, sekä strategisten ja innovatiivisten kokonaisuuksien kehittäminen. Hän on työskennellyt sponsoroinnin

ja myynnin asiantuntijana niin oikeuksien omistajien, kuin yritystenkin kanssa.

CB9A9606_edited.jpg

ALEKSI RANNIKKO

  • LinkedIn

Ihmisenä olen ennen kaikkea innostuja. Oli kyse sitten asiakasprojektista tai mistä tahansa asiasta sotahistoriasta kansanmusiikkiin, niin uusien asioiden omaksuminen, uuden luominen ja kehittäminen saavat minut syttymään. 

Vapaa-ajallani tykkään brassailla eeppisellä FIFA -osaamisellani ja unohtua liian usein tuijottamaan tuntikausiksi urheilua, lajista riippumatta. Älkää kertoko vaimolle, ettei se ole työn kannalta pakollista.