ME

Me olemme Aboe.

Aboe on yritys, joka perustettiin alkuvuodesta 2018.


Yhdestä urheilumarkkinoinnin projektista on sen jälkeen kasvanut sponsorointiin intohimoisesti suhtautuva asiantuntijayritys, jonka missiona on luoda Suomeen projekti kerrallaan strategisen sponsoroinnin kulttuuri ja puhua sponsoroinnista sponsorointina.

 

Haluamme tehdä sponsorointia, joka synnyttää kansainvälisiä ilmiöitä, rakentaa unohtumattomia brändejä ja luo maailmaan jotain uutta ja unohtumatonta.

Jatkuva kiinnostus

asioita kohtaan.

Inspiroivimmat ideat, ilmiöt ja ihmiset löytyvät usein muualta kuin oman työpöydän äärestä. Me haluamme jatkuvasti kehittyä ja löytää uusia keinoja edistää omaa, sekä asiakkaiden liiketoimintaa. 

 

Halu kehittää ja

luoda uutta.

Kun Oscarin 81-vuotais mummo kysyi, mitä teet työksesi oli vastaus lopulta melko yksinkertainen: ratkomme ihmisten ongelmia. Meidät saa syttymään halumme kehittää asiakkaiden palveluita ja luoda jotain uutta ja ainutlaatuista.

Keep it simple.

Miksi tehdä yksinkertaisesta vaikeaa? Yksinkertainen on kaunista. 

Yrityksenä pyrimme edustamaan sitä, mitä olemme ihmisinäkin:

Rehellisyys.

Me arvostamme rohkeutta puhua suoraan ja näin haluamme itsekin toimia. Ymmärrämme omat vahvuutemme, mutta myös tietyissä asioissa oman osaamisemme epätäydellisyyden. Edellä mainittuja arvoja vaalimme, sillä haluamme aina löytää asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun, vaikka se ei olisi meidän.

CB9A9600-2.jpg

Oscar Hämäläinen

  • LinkedIn
CB9A9606-2.jpg

Aleksi Rannikko

  • LinkedIn - Black Circle

Aleksi Rannikko

aleksi.rannikko@aboe.fi

0456759139

Oscar Hämäläinen

oscar.hamalainen@aboe.fi

0445095607

Aboe Oy

Lemminkäisenkatu 30, 20520 Turku

2878737-8

  • Grey Twitter Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon