Acerca de

Crowded Stadium

YHTEISTYÖ-
KUMPPANUUDET

Sponsorointi, yhteistyökumppanuus, brändikumppanuus ja niin edelleen. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. 

Yhteistyökumppanuudet ovat markkinointiviihdepalapelin kulmapala. Oikein valituilla ja suunnitelmlliseti toteutetuilla kumppanuuksilla saavutat uusia kohderyhmiä ja synnytät uutta kiinnostusta brändiäsi kohtaan hyödyntäen kumppanisi kiinnostavuutta, tarinaa ja merkityksellisyyttä. 

Tapoja hyödyntää kumppanuuksia on yhtä paljon kuin on erilaisia markkinointitavotteita. Yhdelle kumppanuudet ovat työkalu sisäiseen markkinointiin, toiselle uusasiakashankintaan ja kolmas erottuu kilpailijoista kumppanin kanssa tuotetuilla elämyksillä. Ja kovimmat sepät hyödyntävät kumppanuutta kokonaisvaltaisesti osana koko markkinointimixiä. 

Yhteistyökumppanuuksien secret sauce on kiinnostus. Elokuvat, urheilu, kulttuuri ja tapahtumat luovat meille sisältöä ja merkityksellisyyttä, josta brändit pystyvät vain unelmoimaan. Siinä missä mainonnan näkemistä pyritään aktiivisesti välttelemään ja mainosten puuttumisesta ollaan valmiita jopa maksamaan, niin oikeuksien omistajien sisältöjä, tuotetta ja palveluita kulutetaan päivästä toiseen ympäristöstä riippumatta. Yhteistyökumppanina sinun brändisi on osa yhteisöä.

Yhteistyökumppanuuksien avulla…

 

  • Hyödynnät olemassa olevaa kiinnostusta.

 

  • Viestit kohderyhmää kiinnostavalla tavalla.

 

  • Tuotat omia tavoitteitasi tukevia toteutuksia.

Untitled (1).jpg

Hoidamme yhteistyökumppanuutesi kumppanihankinnasta raportointiin asti:

KAIKILLE ON OLEMASSA SE OIKEA

KUMPPANI.  

OTA YHTEYTTÄ!

Kiitos Viestistäsi!

CB9A9606_edited.jpg
CB9A9600_edited_edited.jpg

Aleksi Rannikko

045 675 9139

aleksi.rannikko@aboe.fi

Oscar Hämäläinen

044 509 5607

oscar.hamalainen@aboe.fi